Grålum industriområde

Her er noen tips om gode kompetansetilbud!

Kunne du eller medarbeidere dine tenke dere å lære noe nytt, bygge på kompetansen og styrke konkurranskraften til bedriften? Det kan være både vanskelig og tidkrevende å finne fram til de gode kompetansetilbudene. Her er noen muligheter som er verdt å sjekke ut. Tips oss gjerne hvis du vet om flere.   

BioLyftet - digitalt frokostseminar

Tid: 30. september 2020, 09.00 - 11.00
Sted: Digitalt. Link til seminaret sendes ut sammen med bekreftelse

Interreg-årpsjektet BioLyftet satser på opplæring av små og mellomstore bedrifter som har et ønske om å benytte biobaserte, resirkulerte eller gjenbrukbare materialer i sine plast- og tekstilprodukter.
Dette seminaret tilbyr inspirajon og informasjon, med eksempler på hvordan holdbare materialer kan brukes i ulike produkter, samt informasjon om opplæringstilbudet, hva BioLyftets kan tilby og kommende aktiviteter.

Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema 


Konkurransekraft og Vekst

Tid: November 2020 og februar 2021
Sted: Inspiria Science Center

Konkurransekraft og Vekst er et program som skal gjøre bedrifter bedre rustet til å skape økt kunde- og forretningsverdi. 

Over to samlinger og individuelt arbeid i de deltakende bedriftene, vil kurset avdekke status og forbedringsmuligheter tilhørende bedriftenes kundebehov, effektiv og lønnsomhet og nye muligheter knyttet til forretningsstrategi og bruk av digitale verktøy. 

GP-Gruppen, SpareBank 1 Østfold Akershus og Styreakademiet Østfold arrangerer kursene, mens det er Digital Norway - i tett samarbeid med Innovasjon Norge og andre store aktører innen innovasjon og digitalisering - som står for selve gjennomføringen.

Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema
TA DEL I EN BY I VEKST - BLI MEDLEM HER!
Infotjenester
Inspiria
Calender2
Viktige datoer
21.
oktober
Frokostmøte 21. oktober
Quality Hotel Sarpsborg
05.
november
Kurs/møte om offentlige anskaffelser
Sarpsborg (sted blir avgjort senere)
10.
mars
Sarpsborgkonferansen onsdag 10. mars 2021
Sarpsborg scene
Relaterte sider:
Næringsliv
Aktiviteter
Etablering
Kompetansetilbud