Næringsaktuelle arrangementer i Sarpsborg

Simployer_Sarpsborg_Vigleik_8733_low
Frokostmøte
Frokostmøte 7. juni i Stjernebygget
Vigleik Takle i Simployer og forteller om deres planer for virksomheten som har hovedkontor på Grålum.
SBB Samfunnsbygg forteller om sin virksomhet og sine planer for næringseiendommer i vår region.

 

Simployers reise fra Sarpsborg til Europa

Administrerende direktør Vigleik Takle fra Simployer

I dette foredraget vil vi presentere de nyeste trendene innenfor HR området, og hvordan dette åpner opp større muligheter for Simployer. Vi vil dele noen av våre beste praksiser og innsikter, samt våre planer og foreløpige erfaringer rundt internasjonal ekspansjon.

 

Gode arealer i sentrum = Sentrumsutvikling?

Henrik Larsen, Utviklingssjef i SBB Samfunnsbygg AS
Jo Haaken Rønning, Eiendomsutvikler i SKB Eiendom AS

SBB er et av Nordens ledende eiendomsselskap med fokus på drift, forvaltning og utbyggingsprosjekter innen samfunnseiendom og sosial infrastruktur. Dette gjøres ofte i samarbeid med kommuner og offentlig sektor.

SKB Eiendom er Stiftelsen Kaare Berg sitt eiendomsselskap. Deres målsetning er å forvalte og utvikle bolig og næringseiendommer for å kunne tilføre Stiftelsen Kaare Berg midler til utdeling til allmennyttige formål.
 
Begge selskapene har i dag flere spennende eiendommer i Sarpsborg, og vil fortelle om sine felles planer for utvikling av kvartal 256 i Sarpsborg.
 

CFO-nettverk

Eddie Olsen fra PWC forteller om hvordan økonomisjefer i små/mellomstore selskaper kan bli del av et nettverk hvor medlemmene deler sin innsikt og får interessante foredrag. Nettverket drives av medlemmene i fellesskap med 2 til 4 samlinger i året på 2-3 timer. Samlingene fasiliteres ute hos medlemsbedriftene eller andre samarbeidspartnere i Sarpsborg-Fredrikstad-Halden-området. 
Frokostmøte 7. juni i Stjernebygget
sarpsborg_lres
Sarpsborgkonferansen 2023
Sett av 12. oktober for Sarpsborgkonferansen 2023!
Sarpsborgkonferansen blir i år arrangert torsdag 12. oktober, som vanlig på Sarpsborg Scene. Sett av datoen i kalenderen - program og detaljer kommer senere.
Sett av 12. oktober for Sarpsborgkonferansen 2023!