Aktuelt:
Stort behov for lærlinger i teknologi og industribedriftene
Borregaard, Glomma Papp og Nordic Paper er bare noen av bedriftene som har behov for lærlinger som går Teknikk og Industrifag (TIF). Med et stadig behov for kompetente fagarbeidere er TIF en trygg vei mot en spennende karriere i Sarpsborg og Nedre Glomma regionen.
TIF gir elevene en grundig forståelse for produksjonsplanlegging, automatisering, kjemiprosess, og mye mer. Elevene får ikke bare teoretisk kunnskap, men også praktisk erfaring som er essensiell for dagens arbeidsmarked.

Læring gjennom praktisk arbeid
Elevene utforsker verktøy, maskiner, produksjonsutstyr, kjøretøy, og transport i tillegg til å lære om helse, miljø og sikkerhet. Dette gir dem et bredt spekter av ferdigheter som er ettertraktet i bransjen.


Selvstendighet, nøyaktighet, og interesse for ny teknologi vektlegges. Dette er egenskaper som ikke bare vil hjelpe elevene i utdanningen, men også legge et sterkt grunnlag for deres fremtidige karriere.

LES MER OM UTDANNINGSLØPET PÅ VILBLI.NO
 

Se film der lærlingene hos Borregaard, Nordic Paper og Glomma Papp forteller om hverdagen som lærling. Film: Trygve Sørli

Gode muligheter for fast jobb
Mulighetene etter fullført utdanning er varierte – fra å bli aluminiumskonstruktør eller verktøymaker til å jobbe innen logistikk eller som bore- og brønnoperatør. Arbeidsstedene kan være alt fra teknisk industri og skipsindustri til kjemisk prosessindustri og vare- eller transportbedrifter.

Medarbeider på Hansa Borg Bryggerier som overvåker samlebånd med flasker


Videre kan elevene velge å ta fagskole, mesterbrev, eller gå videre til generell studiekompetanse. Dette gir dem flere stier å velge mellom, enten de ønsker å gå rett ut i arbeidslivet eller fortsette på høyere utdanning.

TIF gir ikke bare elevene en utdanning – det gir dem nøklene til å åpne dørene for en vellykket og givende karriere. Utforsk veien til dine mål sammen med TIF, og gled deg til en spennende reise med veiviseren til fremtiden!

På vilbli.no kan du lese mer om TIF og hvilke yrkesmuligheter som finnes.
 
Påmelding til Lærlinger i teknologi og industribedriftene 01. januar 0001 - Kl. 00:00 på [Sted]
Ja, jeg ønsker å delta på denne aktiviteten:
Gjenta påmeldingen ved flere deltagere fra samme bedrift.