Arrangement
Sarpsborgkonferansen 2024
26. september 2024 - Kl. 09:00
Sarpsborg Scene
Dato for Sarpsborgkonferansen er nå satt og vi gleder oss til å kunne invitere til Sarpsborg Scene 26. September 2024.

Sarpsborg Næringsforening inviterer deg til årets viktigste møteplass for næringslivet – Sarpsborgkonferansen! Bli med oss 26. september og ta del i en dag fylt med innsikt, inspirasjon og nettverksbygging.

Årets konferanse tar for seg tre sentrale temaer for vår regions fremtid: infrastruktur, bostedsattraktivitet og arbeidsplassutvikling.
Sammen vil vi utforske hvordan vi kan styrke Sarpsborg som et attraktivt sted å bo, jobbe og drive virksomhet.

Andrè Jægtvik, President, Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS, Kongsberg-gruppen) forteller om utvikling og investeringer i Østfold. Dette gir muligheter for lokalt næringsliv.
 
OBOS kommer til Sarpsborgkonferansen, og vil fortelle om sine planer og satsninger i sentrum. Byutvikling og bostedsattraktivitet er viktig for Sarpsborg.
 
Vi får en samtale med ordfører og kommunedirektør om veien framover og planer for de neste 3 årene. Hva skal det satses på i Sarpsborg og hvordan skal det samarbeides for å få til dette? Eller som vi kanskje ville sagt i næringslivet, hva er deres viktigste KPI’er?
 
Og ikke minst skal vi se på utviklingen for de > 30 mrd i investeringer som vi ble presentert for på fjorårets konferanse. Mye har skjedd og mye er på gang. Her får vi spennende innlegg og får se satsninger som er igangsatt.

Detaljert program blir lansert senere, men sikre deg din plass allerede nå!

Billetter kjøpes på Ticketco

Påmelding
Andre arrangementer
Frokostmøte på Stjernebygget
29. august 2024
CFO-nettverket 5.september
5. september 2024
Styresertifisering: Ledelse og kompetanse innen styrearbeid
6. september 2024
Aktuelt

Les om siste nytt fra Sarpsborg Næringsforening
Les mer
Aktuelt