Aktuelt:
Vil bidra til fellesskapet
Publisert: 01. januar 0001
– For å oppnå resultater  må man samarbeide, ofre litt og jobbe hardt, sier en engasjert daglig leder i Mesterbygg, Christer Lunde. 
Vartingen Christer er ikke en mann som slår seg på brystkassa. Han er en jordnær og  hardtarbeidende kar med et stort hjerte for «gutta» i bedriften – og for byen.  
Mesterbygg Sarpsborg AS, Mesterbygg Nordby AS og Mestermur Sarpsborg AS befinner seg alle under Lundes paraply og teller i alt 28 ansatte.  Med dette er han på flere måter en god representant for tverrsnittet av den næringsdrivende sarpingen.
 
– Vi er ikke så store vi, altså, ler han med glimt i øyet. – Men jeg synes det er viktig at bedrifter melder seg på, uansett størrelse. Når vi jobber sammen kan vi nå nye høyder, og det er viktig at hele næringslivet er representert, sier han.  
 

Profesjonell deltakelse

Lunde tok selv kontakt med Sarpsborg Næringsforening, og Mesterbygg er i dag én av foreningens nye satsingsbedrifter. Dette innebærer at han deltar i foreningens rådgivningsforum og har direkte påvirkning til hva foreningen skal prioritere og engasjere seg i.
 
– Jeg oppfatter foreningen og arbeidet som utføres der som veldig seriøst. Og nettopp det er veldig viktig for oss. Jeg representerer en næring og ønsker selvsagt å fremme våre interesser. Samtidig er jeg en mann med dugnadsånd, og mener man må bidra til fellesskapet. Man må gi og ta, mener Lunde.  
 

Stor tro på fremtiden

Lunde er utvilsomt brennende engasjert, og har mye på hjertet i praten med Sarpsborg Næringsforenings skribent. Tross en allerede travel hverdag, gleder han seg til å bruke tid, engasjement og energi på foreningens arbeid.  Han har store vyer for Sarpsborg, og er optimistisk med tanke på fremtiden.
 
– Jeg har stor tro på at området vil utvikle seg. Og vi er allerede godt i gang. Hardt og samstemt arbeid må til for å verne om byens arbeidsplasser og sørge for ytterligere vekst. Sarpsborg kommune har så mye å by på og vi må fokusere på det positive. Så må vi også vite at vi må ofre noe for å få til noe nytt, avslutter han.