Aktuelt:
Nå kan du søke stipend til videreutdanning
Publisert: 23. oktober 2019
31. desember går fristen ut for å søke om midler fra Sarpsborg Næringsforenings stipendfond. Stipendet, som er på inntil 10.000 kroner, er for ungdom som ønsker å fortsette utdannelsen etter fullført videregående skole eller avlagt svenneprøve / fagprøve.
 
- Sarpsborg Næringsforening er opptatt av at næringslivet trenger flinke fagfolk, og vårt mål er å bidra til vekst og utvikling i Sarpsborg-regionen, sier leder for Sarpsborg næringsforening, Mariann Karlsen.

- Ett av tiltakene vi bidrar med i denne sammenheng er utdelingen av fag- og svennebrev til de som har tatt fagutdanning. Ved samme anledning deler vi ut et stipend – som er en støtte til ungdom i Sarpsborg og omegn som søker videreutdanning etter videregående skole. Stipendet gis fortrinnsvis til kandidater som tar videre utdannelse etter avlagt svenneprøve / fagbrev.

- Fagutdanning er viktig, fordi flinke folk skaper vekst, og virksomhetene våre er avhengig av dette. Fagbrev gir også mulighet til å ta mesterbrev eller installatørprøve, som gjør at de som ønsker det, kan starte egen virksomhet og på den måten skape nye arbeidsplasser, sier Karlsen.

Søknadsfrist er 31. desember
Les mer og last ned søknadsskjema her