Aktuelt:
Kunst, kaffe og kaker
Publisert: 01. januar 0001
En av de mest spektakulære og spesielle næringsvirksomhetene i Sarpsborg er utvilsomt Soli Brug. 
Familien Dørje driver det idylliske stedet ved Aagaardselva med suksess og legger stadig alen til sin vekst. I tillegg til salg av kunst, kaffe og kringler, har familien åpnet nettbutikk og driver eget rammeverksted.
Høstens store humorkrig foregår på tirsdager. Da kan humorsultne nordmenn velge mellom programmer som «Det er lov å være blid» (TV 2), «Hæsjtægg» (TV 2), «Brille» (TVNorge), «Kjendiskveld med Magnus Devold» (TVNorge), «En helt vanlig dag» (TVNorge) og «Kongen på haugen» (TV3).

Les også: - Tv-kanalene ikke tjent med «humorkrig»

Det var igjen TV 2 som dro flest seere med sine humorprogrammer. Både «Det er lov å være blid» med Else Kåss Furuseth og «Hæsjtægg» øker fra forrige uke.

«Det er lov å være blid» samlet 370.000 seere, opp 78.000 fra forrige tirsdag. «Hæsjtægg» hektet på seg 14.000 seere og endte på 220.000.

TVNorge: - Knalltøff konkurranse
TVNorge var taperen forrige uke med 135.000 seere på «En helt vanlig dag» som sitt beste seertall. Tall fra gårsdagens runde viser tegn til bedring for flere av programmene, og særlig «Brille» gjør et solid hopp fra 131.000 til 214.000 seere. Også «Kjendiskveld med Magnus Devold» vokser, dog med litt mer beskjedne 14.000 seere til et seertall på 146.000.

Bildetekst: viser kaffekoppDeretter stopper seerveksten opp. Nysatsingen «En helt vanlig dag» med Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson, kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen», hadde 134.000 seere, 1.000 færre enn på premieren.

- Vi øker på TVNorge og var største tv-gruppe i går. Det er gledelig. «Brille»-tallene er tilbake på det nivået de skal være, og «Kjendiskveld med Magnus Devold» tar seg litt opp. Men det er ingen tvil om at konkurransen er knalltøff på tirsdager, det tror jeg vi kjenner på alle sammen, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

Svak nedgang for TV3-humor
TV3s humor-reality «Kongen på haugen» hadde en solid åpning forrige uke med 141.000 seere. Gårsdagens episode ble sett av noe færre, og endte på 129.000 seere.