Aktuelt:
Full sal på første frokostmøte i 2017
Publisert: 16. januar 2017
Sarpsborg Næringsforening hadde gleden av å invitere til årets første morgentreff på Tune Prestegård 11. januar.  Det var stor interesse for møtet med 60 påmeldte. 
Våre frokostmøte skal være den viktigste møteplassen for næringslivet og aktører som er opptatt utvikling av næringslivet i regionen.  I tillegg til interessante temaer er frokostmøtet en hyggelig arena for å treffe andre næringsaktører. 

Hovedtemaene for frokostmøtet var:

PRESENTASJON AV OMDØMMEUNDERSØKELSEN FOR SARPSBORG
Hans-Petter Vestby og Thomas Eng
Sarpsborg har nylig foretatt en omdømmeundersøkelse.  
Har Sarpsborg forbedret sitt omdømme 
 
siden siste måling i 2011?  Har 1000-års jubileet gjort noe med omdømmet blant kommunens innbyggere og utenfor kommunegrensene?  Resultatet av undersøkelsen viser at Sarpsborg har forbedret seg på mange områder.  Sarpingene er i hvert fall veldig stolte av byen sin!


PRESENTASJON AV PETERSON

Peterson er en av Skandinavias ledende emballasjele
verandører. Visste du at Sarpsborg har et stort kompetansemiljø for emballasje og at Peterson dekker nesten 40 % av behovet for emballasje til norsk varehandel og industri? Bedriften som nylig ble kjøpt opp av et belgisk eid papir- og emballasjekonsern har vært en hjørnesteinsbedrift i Sarpsborg siden 1914. Gjennom sine 2 fabrikker i Sarpsborg sysselsetter de ca. 230 ansatte. Nye eiere signaliserer stor tro på virksomheten og de har vekstambisjoner. Tilhørerne fikk høre hvilke spennende tanker og planer de har for videre utvikling av sin virksomhet i Sarpsborg.