Sarpsborg Torg
86 fagarbeidere fikk utdelt sine fag- og svennebrev under arrangementet 15. januar 2020.

86 nye fagarbeidere fikk sine fag- og svennebrev

86 unge fagarbeidere fikk onsdag 15. januar tildelt sine fag- og svennebrev under den årlige Håndverket- og industriens dag på Inspiria Science Center på Grålum. Årets mottakere representerer 43 fagområder.

Publisert: 16.01.2020

 

SE BILDER FRA UTDELINGEN I BUNNEN AV SIDEN!

- Fagutdanning er viktig. Vi trenger fagarbeidere innen mange områder, og det er gledelig å se at den årlige utdelingen av fag- og svennebrev trekker fullt hus. Med alle de nye fagarbeiderne, og mange stolte venner og slektninger, var det fullt hus ved årets høytidelighet. Det er både imponerende og veldig hyggelig, sier Mariann Karlsen, leder av Sarpsborg Næringsforening. Næringsforeningen har de siste årene stått som arrangør av utdelingen, som opprinnelig ble etablert av Sarpsborg Håndverk- og Industriforening.

Kveldens hovedtaler var Erik Bråthen, direktør oppvekst i Sarpsborg kommune, og det var hilsen fra Sarpsborg kommune ved varaordfører Henriette Gausdal Pedersen. Fag- og svennebrev ble delt ut av Heidi Wang Erlandsen, fra Viken fylkeskommune, som også holdt tale til mottagerne.

Stipend
Under årets arrangement ble det også utdelt to videreutdanningsstipend, hver på 7.500 kroner. Stipendene ble delt ut av næringsforeningens leder Mariann Karlsen. Årets stipend gikk til Vegard André Johnsen Hammerstad, som utdanner seg til fagskoleingeniør innen elkraft ved Fagskolen i Østfold, og til Fredrik Holm Julsen, som har gått Y-veien og er i gang med et 3 års studie til dataingeniør ved NTNU i Trondheim.


 

TA DEL I EN BY I VEKST - BLI MEDLEM HER!
Bli medlem
Calender2
Viktige datoer
12.
oktober
Sarpsborgkonferansen 2023 12. oktober på Sarpsborg Scene
Sarpsborg scene
Sarpsborgkonferansen 2023 12. oktober på Sarpsborg Scene
07.
november
Frokostmøte 7. november på Stjernebygget
Spin - Sarpsborg Innovasjon
Frokostmøte 7. november på Stjernebygget
05.
desember
Sarpsborg Næringsforenings årlige julelunsj
Quality Hotel Sarpsborg
Sarpsborg Næringsforenings årlige julelunsj
Relaterte sider:
Frokostmøter
Sarpsborgkonferansen
Stipendiefond
Utdeling av fag- og svennebrev