Arrangement
Frokostmøte på Stjernebygget 18. juni
18. juni 2024 - Kl. 08:00
Stjernebygget
Sarpsborg Næringsforening inviterer til frokostmøte med temaene spillbasert læring, utviklingen på Singløya, offentlige tilskuddsordninger, kommunens klimapris og sommerens aktiviteter i Sarpsborg. 

Spillbasert læring med Hanne Kjelstadli Hansen fra Wittario

Wittario er et innovativt verktøy som kombinerer digital læring, aktivitet og spillmekanikk. Hvordan kan Wittario transformere måten bedrifter i Sarpsborg-regionen lærer, trener og motiverer sine ansatte? Du vil få innsikt i spillbasert læring og hvordan dette gir økt interaktivitet og effektivitet i opplæringsprosesser. Eksempler på suksesshistorier fra bedrifter som allerede har tatt i bruk teknologien vil bli presentert.
wittario-06238

Singløya: Fortid, nåtid og fremtid med Asmund Haare

Singløya har opplevd spennende utviklinger de siste årene med stier og flotte skulpturer, samt tilrettelegging for besøkende. Hva skjer nå og hva er planene fremover? Asmund Haare, investor og utvikler på Singløya, gir deg en oppdatering.

Offentlig tilskudd til bedriftens utviklingsprosjekter

Visste du at det offentlige virkemiddelapparatet tilbyr mange attraktive finansieringsordninger for små og store bedrifter som ønsker å utvikle nye produkter, tjenester eller prosesser? Lær mer om aktuelle tilskuddsordninger og hvordan du kan få kostnadsfri hjelp av kompetansemeglere til å utforme en vinnende søknad. Presentasjon ved Charlotte Sørensen og Tone Blixøen, kompetansemeglere.

Sarpsborg kommunes klimapris

Nathalie Bekkelund, klima- og miljørådgiver i Team miljø og landbruk ved Sarpsborg kommune, vil informere om Sarpsborg kommunes klimapris. Hun ønsker også nominasjoner på gode kandidater fra næringslivet som har bidratt til positive klima- og miljøtiltak.

Dette skjer i Sarpsborg i sommer med Bente Jæger

Bente Jæger fra iSarpsborg gir en oversikt over sommerens arrangementer og aktiviteter i Sarpsborg. Få med deg hva som skjer i byen og planlegg sommeren med spennende opplevelser.

Påmelding til Frokostmøte på Stjernebygget 18. juni
Dato: 18. juni 2024 på Stjernebygget
Gjenta påmeldingen ved flere deltagere fra samme bedrift.
Andre arrangementer
Up and Coming 2024
11. juni 2024
Les mer
CFO-nettverket 5.september
5. september 2024
Sarpsborgkonferansen 2024
26. september 2024
Aktuelt

Les om siste nytt fra Sarpsborg Næringsforening
Les mer
Aktuelt