Arrangement
CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden
29. mai 2024 - Kl. 08:00
Kalnesveien 5, 1712 Grålum
Hvordan settes prisene og hvordan opererer Østfold Energi som produsent i kraftmarkedet? 
PwC, Østfold og næringsforeningene i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden inviterer til en spennende morgen med Østfold Energi. Vi får også et innblikk i økonomifunksjonen i Østfold Energi Et viktig mål med nettverket er å gi CFO’er en arena hvor de blir bedre kjent med andre innen samme fagfelt. Det er derfor satt av god tid til mingling.
 

Program:

CFO Trine Berg fra Østfold Energi
Bli kjent med Trine Berg. Hvilke satsinger og prioriteringer har konsernet og hvilket fokus har Trine som CFO? Sterke svingninger i strømprisen og store endringer knyttet til elektrifiseringen av Norge byr på spesielle utfordringer. Et spennende foredrag om hvordan hun tilpasser seg de omskiftelige betingelsene.

Kraftmarkedet
Terje Lund gir et innblikk i prising av kraft og sikringsinstrumenter. Han vil gi en nyansert beskrivelse av hvilke drivere som påvirker strømprisen. Terje vil også gå inn på kraftsituasjonen i Østfold, hva er status og hva må til for at vi skal kunne få til elektrifiseringen.

Q&A
Terje og Trine inviterer til diskusjon om kraftmarkedet og virksomhetsstyringen i Østfold Energi. Vi håper på stort engasjement fra salen. Q&A vil ledes av initiativtaker til nettverket, Eddie Olsen fra PwC Østfold.

Trine Berg er direktør for økonomi, finans og risiko i Østfold Energi. Trine kom til Østfold Energi i desember 2021 fra stillingen som økonomisjef i Eurofins Norge NSC. Hun har også bakgrunn som økonomisjef i Saint-Gobain Glassolutions. Trine har en Bachelor i økonomi og en Executive Master of Management med spesialisering i skatt og avgift fra Handelshøyskolen BI. 

Terje Lundby er leder for krafthandel i Østfold Energi. Avdelingen har ansvaret for planleggingen og forvaltningen av selskapets vannkraftproduksjon. Han har også lang erfaring fra ulike analysestillinger i Statkraft, hvor han blant annet var leder for de kontinentale kraftanalysene. Terje er sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU.

Målgruppe: CFO’er og andre med glødende interesse for CFO’ens rolle.

Velkommen!

Tirsdag 29. mai
Tid: 08:00 - 10:00

Pris: Gratis, servering av frokost fra kl. 07.30
Arrangør: PwC og næringsforeningene i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad
Sted: Kalnesveien 5, 1712 Grålum

Det er et begrenset antall gjesteplasser på utsiden av Kalnesveien 5. Alternative parkeringssteder er
Inspiria Science Center og Quality Hotel Sarpsborg.
Påmelding
Andre arrangementer
Hvordan lykkes med å sikre riktig kompetanse og hvordan kan vi bli bedre sammen?
29. mai 2024
Up and Coming 2024
11. juni 2024
Les mer
Frokostmøte på Stjernebygget 18. juni
18. juni 2024
Aktuelt

Les om siste nytt fra Sarpsborg Næringsforening
Les mer
Aktuelt