Mariann_Foto_Knut%20Arild%20Vold_Infotjenester%20AS

Mariann Karlsen ansatt som ny daglig leder

Mariann Karlsen (52) fra Sarpsborg er ansatt som ny daglig leder i Sarpsborg næringsforening.
 
Publisert: 26.06.2019
Foto: Knut Arild Vold/Infotjenester AS

 
Karlsen, som kommer fra stillingen som Business Development Manager i Infotjenester AS, tiltrer 1. oktober.
 
- Vi fikk inn flere godt kvalifiserte søkere til denne stillingen. Styret har hatt en grundig prosess rundt ansettelsen, og vi er trygge på at vi har funnet en daglig leder med de rette egenskapene og kvalifikasjonene til å utvikle foreningen videre, sier styreleder Hans-Petter Vestby i Sarpsborg næringsforening.
- Mariann er en leder med lang erfaring fra næringslivet. Hun er lokal, har stort nettverk og gode relasjoner.  En person som underbygger foreningens mål om å være en premissgiver, troverdig og relevant, sier han.
 
Mariann Karlsen har jobbet internasjonalt i mange år, og har flere års erfaring som daglig leder. Hun er utdannet diplomøkonom og har en mastergrad innen organisasjon og ledelse fra BI.
 
Som Business Development Manager i Infotjenester har hun hatt ansvar for selskapets bedriftsinterne kurstilbud og holdt kurs innen HR og ledelse. Hun har tidligere blant annet jobbet som foreleser på Østfold Tekniske Fagskole, vært daglig leder i Borg Svakstrøm og Sales and Marketing Director i Borregaard Synthesis Pharma.
 

 
Calender2
Viktige datoer
21.
oktober
Frokostmøte 21. oktober
Quality Hotel Sarpsborg
05.
november
Kurs/møte om offentlige anskaffelser
Sarpsborg (sted blir avgjort senere)
10.
mars
Sarpsborgkonferansen onsdag 10. mars 2021
Sarpsborg scene
Bli medlem i SNF
medlemsicon
ta DEL I EN BY I VEKST