Johan-H_-Andresen_Foto-Oda-Hveem_2-scaled

Johan H. Andresen kommer til Sarpsborgkonferansen

Johan H. Andresen, eier av investeringsselskapet Ferd og leder av Etikkrådet for Statens pensjonsfond utland, er første bekreftede foredragsholder på Sarpsborgkonferansen 28. september 2021.
 
Publisert: 21.10.2020
- Vi er utrolig stolte over å ha sikret oss en slik kapasitet som bidragsyter på konferansen. Det bidrar til å gjøre oss både relevante og aktuelle, sier Mariann Karlsen, leder av Sarpsborg næringsforening, som arrangerer Sarpsborgkonferansen.
 
Næringsforeningen har hatt en ny konferanse på blokka i lang tid, men har måttet utsette arrangementet – senest på grunn av koronapandemien.

- Nå har vi endelig besluttet at vi arrangerer konferansen på Sarpsborg scene 28. september, selv om den med stor sannsynlighet vil bli begrenset til 200 deltakere, som de fleste andre arrangementer i disse tider. Tema for konferansen er "Bærekraftig arbeidsplassvekst - fra holdning til handling". Johan H. Andresens foredrag har fått tittelen «Eksperimentelle investeringer i Ferd, - eller hvordan ta ansvar man ikke har», sier Karlsen.
 
Johan H. Andresen er femte generasjons eier og styreleder i investeringsselskapet Ferd. Han er leder av Etikkrådet for Statens pensjonsfond utland og grunnlegger og styremedlem i NMI - Nordic Microfinance Initiative.  Han sitter også i styret i JA Europe.  Andresen har en Bachelor i Statsvitenskap og Policy Studies fra Dartmouth College, USA og MBA fra Rotterdam School of Management, Erasmus, Nederland.       
 
Ferd er et familieeid investeringsselskap som er eid av femte og sjette generasjon Andresen. Selskapet, som har sine røtter tilbake Tiedemanns Tobaksfabrik i 1849, trakk seg ut av det operative engasjementet i tobakksvirksomhet i 1998. Selskapet legger vekt på at verdiskaping dreier seg om mer enn bare finansiell avkastning. Det handler også om å bidra positivt til vekst og utvikling for samfunnet og omgivelsene.
 
- Med Johan H. Andresen på plass i programmet har vi sikret oss en viktig grunnsten for konferansen. Flere foredragsholdere er avklart og vil bli offentliggjort fortløpende, sier Mariann Karlsen.

(Foto: Oda Hveem)

 
Calender2
Viktige datoer
Bli medlem i SNF
medlemsicon
ta DEL I EN BY I VEKST