morgan

Gratis seminar om transport og ny teknologi

Fredag 22. september arrangeres et av årets mest spennende fagseminarer i Sarpsborg. Last ned programmet og meld deg på seminaret "Framtidens transport"!
Publisert: 01.09.2017
- Utviklingen innenfor transport- og logistikksektoren går lynraskt, og vi ser allerede nå eksempler på hvordan ny teknologi og nye løsninger får innvirkning på hvordan vi forflytter både mennesker og varer. Dette vil også få stor betydning for utviklingen av byer, tettsteder og infrastruktur, sier Morgan Pettersen, leder for Sarpsborg Næringsforening.

Spennende framtid
- Seminaret fredag 22. september vil gi innblikk i en spennende transportframtid. Temaet blir belyst fra flere innfallsvinkler, og avsluttes med en praktisk demonstrasjon av selvkjørende buss i Astrids gate. Dette er et seminar for alle som er opptatt av teknologi, digitalisering, transport og miljø, sier Pettersen. 

Målgruppen
Frokostseminaret arrangeres av Sarpsborg Næringsforening, Bypakke Nedre Glomma, Smart Mobilitet Grålum, Fredrikstad næringsforening, Acando og Tekna. Målgruppen er blant annet planleggere, arkitekter, utbyggere, logistikk- og teknologiselskaper, studenter, politikere og andre som er opptatt av teknologi, digitalisering, transport og miljø.

Seminaret holdes i Filadelfias lokaler i Astridsgate 18 i Sarpsborg og starter med frokost fra klokken 07.30 Seminaret er gratis, men vi ber om at du melder deg på på forhånd.

Last ned programmet
Meld deg på

 
Calender2
Viktige datoer
03.
april
Frokostmøte, 3. april
Tune prestegård
10.
april
Årsmøte, 10. april
Festiviteten, Sarpsborg
03.
mai
Frokostmøte, 3. mai (NY DATO)
Tune prestegård
28.
mai
Frokostmøte, 28. mai
Tune prestegård
Bli medlem i SNF
medlemsicon
ta DEL I EN BY I VEKST
SN-LOGO
SARPSBORG
NÆRINGSFORENING

Jernbanegata 11, 1706 Sarpsborg

post@sarpsborgnf.no
Tlf: 90934333
Powered by leonberg.no

Cookies
Personvernerklæring
Følg oss på:
Abonnér på
nyhetsbrev:
SN-LOGO
SARPSBORG
NÆRINGSFORENING

Postboks 412, 1702 Sarpsborg
post@sarpsborgnf.no
Telefon: 975 21 979

Powered by leonberg.no
Abonnér på nyhetsbrev: