morgan

Gratis seminar om transport og ny teknologi

Fredag 22. september arrangeres et av årets mest spennende fagseminarer i Sarpsborg. Last ned programmet og meld deg på seminaret "Framtidens transport"!
Publisert: 01.09.2017
- Utviklingen innenfor transport- og logistikksektoren går lynraskt, og vi ser allerede nå eksempler på hvordan ny teknologi og nye løsninger får innvirkning på hvordan vi forflytter både mennesker og varer. Dette vil også få stor betydning for utviklingen av byer, tettsteder og infrastruktur, sier Morgan Pettersen, leder for Sarpsborg Næringsforening.

Spennende framtid
- Seminaret fredag 22. september vil gi innblikk i en spennende transportframtid. Temaet blir belyst fra flere innfallsvinkler, og avsluttes med en praktisk demonstrasjon av selvkjørende buss i Astrids gate. Dette er et seminar for alle som er opptatt av teknologi, digitalisering, transport og miljø, sier Pettersen. 

Målgruppen
Frokostseminaret arrangeres av Sarpsborg Næringsforening, Bypakke Nedre Glomma, Smart Mobilitet Grålum, Fredrikstad næringsforening, Acando og Tekna. Målgruppen er blant annet planleggere, arkitekter, utbyggere, logistikk- og teknologiselskaper, studenter, politikere og andre som er opptatt av teknologi, digitalisering, transport og miljø.

Seminaret holdes i Filadelfias lokaler i Astridsgate 18 i Sarpsborg og starter med frokost fra klokken 07.30 Seminaret er gratis, men vi ber om at du melder deg på på forhånd.

Last ned programmet
Meld deg på

 
Calender2
Viktige datoer
29.
januar
Frokostmøte onsdag 29. januar 2020
Tune prestegård
25.
februar
Frokostmøte tirsdag 25 februar 2020
Tune prestegård
24.
mars
Frokostmøte tirsdag 24 mars 2020
Tune prestegård
23.
april
Frokostmøte torsdag 23 april 2020
Tune prestegård
Bli medlem i SNF
medlemsicon
ta DEL I EN BY I VEKST