Aktuelt fra næringslivet i Sarpsborg.

2000x2000Offentlige-annskaffelser
Offentlige anskaffelser
Kurs/møte om offentlige anskaffelser
Torsdag 5. november inviterer vi til et tre timers kurs/møte om regelverket for offentlige anskaffelser. Få innspill og tips om hvordan du øker sjansene til å skaffe deg oppdrag for det offentlige.
video
Video
Se vår nye video
Her er vår nye, animerte presentasjon av byen Sarpsborg og Sarpsborg næringsforening. Er du like stolt av Sarpsborg som oss? Da er det hyggelig om du klikker på dele-ikonet på videoen hjelper oss å dele! 💙 💙 💙
mann_som_vanner_liten
Gratis rådgivning
STYRK – rådgivning for koronarammede bedrifter
Er din bedrift påvirket av pandemien og ønsker hjelp til å komme styrket ut av krisen?
kurs2
Kurs og kompetanse
Flere gratis BI-kurs for arbeidsledige og permitterte
Myndighetene har bevilget flere midler til kompetanseheving, og Sarpsborg næringsforening kan nå i samarbeid med Handelshøyskolen BI tilby enda flere gratis nettbaserte kurs til permitterte og ledige. Utnytt tiden til å øke din kompetanse innen et tema som arbeidslivet etterspør!
 
karrierevalg
Kurs og kompetanse
Tilbud om kurs og kompetansetiltak
Her er gode tilbud om kurs- og kompetansetilbud for våre medlemmer.
sparegris
Støtteordninger
Krisepakkene for bedrifter
Se oversikt over alle tiltakene til myndighetene for å dempe krisen for bedrifter.
 
kurs2
Støtteordninger
Regjeringen med flere krisetiltak for næringslivet
Regjeringen har lansert flere krisetiltak for næringslivet. Her er noen av de mest aktuelle.
karrierevalg
Karriereveiledning
Gratis karriereveiledning
Som følge av koronakrisen gir Karrieresenter Østfold  karriereveiledning til både enkeltpersoner og bedrifter. Karriereveiledning er et nyttig verktøy i arbeidet med oppfølging av medarbeidere, og spesielt i arbeid med kompetanseutvikling. 
kurs
Gratis kurs
Gratis kurs for permitterte og arbeidsledige
Myndighetene har bevilget ekstra midler til kompetanseheving, og Sarpsborg næringsforening kan i samarbeid med Handelshøyskolen BI tilby gratis nettbaserte kurs til permitterte og ledige.
Første kurs starter allerede 12. juni, det neste etter sommeren. 
 
ostfoldforskning
Byseminar
Digitalt byseminar 10. juni
Hvordan får vi flere til å bruke Sarpsborg sentrum? Onsdag 10. juni kl. 17.00 inviterer vi til et digitalt møte om byutvikling i Sarpsborg. Møtet er en del av Bykraft 2027, og foredragsholder er seniorrådgiver Mona Nilsen fra Norsus (tidligere Østfoldforskning). 
11TEMtn_sarp-rijeka-017cut
Idrett
Idrett = arbeidsplasser
Idretten betyr uten tvil mye for byen og folket i form av underholdning, patriotisme, glede og samhold. Men idretten er mer enn bare lek og moro. Idrett handler om arbeidsplasser, skatteinntekter og økonomisk vekst. Og ringvirkningene av en by fri for hockey og fotball er store.
 
Nav_simployer
Presentasjoner
Last ned presentasjonen fra frokostseminaret 24. april
På det digitale frokosteminaret fredag 24. april ga NAV i Sarpsborg og Fredrikstad og Atle Torp fra Simployer informasjon, råd og tips til næringsdrivende og frilansere i forbindelse med koronakrisen. Har kan du laste ned presentasjonen fra møtet.
2020_Likviditetsstyring
Presentasjoner
Last ned presentasjonen fra frokostseminaret 23. april
Det digitale frokosteminaret torsdag 23. april handlet om likviditetsstyring i krisetider. Her kan du laste ned presentasjonen til Linda Arvesen fra PwC Østfold.
bdo
PRESENTASJONER
Last ned presentasjonen fra digitalt frokostseminar
Det digitale frokosteminaret fredag 17. april handlet om kompensasjonsordningen for bedrifter i forbindelse med koronakrisen. Her kan du laste ned presentasjonen til BDO, som sto for det faglige innholdet på dette seminaret.
 
Tone
NY STYRELEDER
Ny styreleder i Sarpsborg næringsforening
Tone Horvei Bredal (bildet) fra Borregaard ble enstemmig valgt til ny leder av styret i Sarpsborg næringsforening på foreningens første digitale årsmøte torsdag 26. april. 
nyhetsbrev_lite
Nyhetsbrev
Les våre nyhetsbrev!
I forbindelse med koronautbruddet, sender vi ut vårt nyhetsbrev hyppigere enn vanlig. Mottar du ikke brevene ? Da kan du lese de her på nett!
Tiltakspakke_2020
Presentasjoner
Last ned presentasjonene fra digitalt frokostmøte
Det digitale frokostmøtet fredag 3. april handlet om kommunens nylig vedtatte tiltakspakke for det lokale næringslivet. Her kan du laste presentasjonen til ordfører Sindre Martinsen-Evje.
Viken
Presentasjoner
Last ned presentasjonene fra digitalt frokostmøte
Det digitale frokostmøtet med Johan Edvard Grimstad og Sindre Martinsen-Evje tirsdag 24. mars ble fulgt av rundt 100 mennesker . Her kan du laste ned presentasjonene. Hvis du gikk glipp av møtet, ligger det fortsatt tilgjengelig på vår Facebook-side.
ostfold-landskap-NSB-01554-%20Foto_Tore_Bj%C3%B8rback_Amblie
INTERCITY GJENNOM ØSTFOLD
Ny stasjon i Sarpsborg: To tog i timen og en time til Oslo!
Åpent brev til Samferdselsdepartementet fra Sarpsborg Næringsforening, desember 2019.
 
25NYHtn_earthhour-007
Kronikk
– Fagutdanning er viktig!
Fagutdanning er viktig, og vi trenger fagarbeidere innen mange områder, skriver Mariann Karlsen, daglig leder i Sarpsborg Næringsforening, i denne kronikken.
frokostmote_1
Forskning
Positive tall for næringsbyen Sarpsborg
Knut Vareide fra Telemarksforskning snakket om Sarpsborgs attraktivitet og konkurranseevne på årets siste frokostmøte i 2019. Last ned presentasjonen her!
Oldermenn%20Sarpsborg%202019
Stipend
Nå kan du søke stipend til videreutdanning
31. desember går fristen ut for å søke om midler fra Sarpsborg Næringsforenings stipendfond. Stipendet, som er på inntil 10.000 kroner, er for ungdom som ønsker å fortsette utdannelsen etter fullført videregående skole eller avlagt svenneprøve / fagprøve.
 
Kiwitomten
Det store blå
Vil ha "Store blå" til Sarpsborg
De siste månedene har en rekke krefter  jobbet intenst for å få prospektet av "Det store blå" ferdig. Sent i forrige uke ble Sarpsborgs bidrag overlevert Rev Ocean. Konkret går forslaget ut på å plassere Røkke-tårnet på Grålum.
Last ned prospektet her!
Mariann_Foto_Knut%20Arild%20Vold_Infotjenester%20AS
Ny daglig leder
Mariann Karlsen ansatt som ny daglig leder
Mariann Karlsen (52) fra Sarpsborg er ansatt som ny daglig leder i Sarpsborg næringsforening.