Frokostmøte torsdag 26. august 2021

Frokostmøte torsdag 26. august 2021

Etter en lang periode med hovedsakelig digital aktivitet, har vi endelig gleden av å invitere til et fysisk frokostmøte igjen. Møtet arrangeres på Inspiria i samarbeid med HjemJobbHjem.
Publisert: 25.06.2021
26. august 2021 - Kl. 08:00
INSPIRIA science center
HjemJobbHjem blir lagt merke til i Nedre Glomma. Grunnen er initiativet fra Bypakka Nedre Glomma, som motiverer virksomheter til å tenke grønnere angående arbeidsreisen. Antallet medlemsbedrifter øker i rekordfart, og prosjektleder på INSPIRIA science center, Martine Bjørnstad, gleder seg til å fortelle hvilken gavepakke dette er til virksomheter i Sarpsborg. Hva må til for å legge til rette for å kunne la bilen bli igjen hjemme av og til? Og hvordan er følelsen av å utøve et slikt samfunnsansvar? Det skal du få høre mer om.

På slutten av frokostmøtet denne dagen blir det muligheter for å teste elsykler, samt ha det litt moro med spennende kontakter fra næringslivet. Servering blir det også. HjemJobbHjem-teamet ser frem til å se mange mennesker samlet igjen rett over sommeren. Hjertelig velkommen til en morsom og frisk start på dagen.

På frokostmøtet blir det innlegg fra en av våre medlemsbedrifter, og nytt fra næringsforeningen og hva vi jobber med om dagen. Det blir også muligheter for å teste ulike aktiviteter og sykler. 
Påmelding til Frokostmøte 26. august 2021 - Kl. 08:00 på INSPIRIA science center
Ja, jeg ønsker å delta på denne aktiviteten:
Firmanavn
Navn
E-post
Telefon
Kommentar
Gjenta påmeldingen ved flere deltagere fra samme bedrift.
TA DEL I EN BY I VEKST - BLI MEDLEM HER!
Calender2
Viktige datoer
26.
august
Frokostmøte torsdag 26. august 2021
INSPIRIA science center
28.
september
Sarpsborgkonferansen tirsdag 28. september 2021
Sarpsborg scene
19.
oktober
Frokostmøte tirsdag 19. oktober 2021
Sarpsborg stadion