Aktuelt fra næringslivet i Sarpsborg.

sarpsborg23
KONFERANSE
Samarbeider om konferanse og seminar
I år samarbeider næringsforeningene i Sarpsborg og Fredrikstad, og Bypakke Nedre Glomma om bypakkekonferanse og næringsforeningenes samferdelsseminar. Se det spennende og varierte programmet som foregår i Litteraturhuset i Fredrikstad fredag 2. mars fra 08.00 til 14.30!
tn frokostmote-0131-010
Dokumenter
Regional analyse og samfunnsplan for Sarpsborg
Last ned og les to sentrale dokumenter om framtidas Sarpsborg;  Samfunnsplan 2018-2030 og Telemarksforsknings Regional analyse for Sarpsborg.
morgan
AREALPLAN
Innspill til arealplanene
Sarpsborg Næringsforening har oversendt sine innspill til arbeidet med arealplan for Østfold. - Vi kommer til å følge opp med et tilsvarende notat til kommunen, sier Morgan Pettersen. Last ned dokumentet her!
nordea-1024x683
Miljøbil
Tok utfordringen
Nordea tok utfordringen fra Smart City Sarpsborg og gikk til innkjøp av en elbil. Den får de ansatte disponere i arbeidstiden.
tn autonombuss-013
Fagseminar
170 på seminar om framtidas transport
Selvkjørende kjøretøy kan gi oss færre ulykker, mer effektiv trafikkavvikling og har store miljømessige fordeler, sa forsker Terje Moen fra Sintef på seminaret «Framtidens transport» på Filadelfia Sarpsborg.
frokostmote sept 02
FROKOSTMØTE
Rekordmange ville høre om NHO og Borregaard
60 medlemmer og andre interesserte deltok på vårt frokostmøte med NHO-direktør Roald Gulbrandsen og Borregaard-direktør Per A. Sørlie på Tune prestegård torsdag 7. september.
tn sn jan-willy-foereland 054
SARPSBORG SENTRUM
Se foredraget til Jan Willy Føreland
Jan Willy Føreland var blant innlederne på gårdeiermøtet i Glenghuset, onsdag 23. august. Gikk du glipp av møtet? Se hele det spennende foredraget til Føreland her.
selvkjorende buss2
FAGSEMINAR
Test selvkjørende minibuss i Sarpsborg
Bli med som passasjer når Sarpsborg får besøk av en selvkjørende minibuss fredag 22. og lørdag 23. september. I forbindelse med besøket blir det også arrangert et fagseminar om fremtidens mobilitet. 
morgan
FAGSEMINAR
Gratis seminar om transport og ny teknologi
Fredag 22. september arrangeres et av årets mest spennende fagseminarer i Sarpsborg. Last ned programmet og meld deg på seminaret "Framtidens transport"!
tn sarp-naringsforening glenghuset-002
SARPSBORG SENTRUM
Stor interesse for Sarpsborg sentrum
- Sentrum er viktig for oss, og skal vi få gårdeierne til å investere, må det være attraktivt, sa leder av Sarpsborg Næringsforening, Morgan Pettersen, da gårdeiere, utbyggere og politikere var samlet for å diskutere fremtiden for Sarpsborg sentrum.
tune presteg
FROKOSTMØTE
Velkommen på frokostmøte
Regiondirektør i NHO Østfold Roald Gulbrandsen og administrerende direktør i Borregaard, Per A. Sørlie, er innledere på vårt neste frokostmøte, torsdag 7. september.   
ny daglig leder
NÆRINGSLIV
Tar over som ny daglig leder i Sarpsborg Næringsforening
Morgan Pettersen tar over som ny daglig leder fra 1. mars. Hans-Petter Vestby som har vært leder for næringsforeningen siden november går tilbake til styret.
SARPSBORG
NÆRINGSFORENING

Sandesundsveien 3
Postboks 412, 1702 Sarpsborg
post@sarpsborgnf.no
Tlf: 90934333
Powered by leonberg.no
Følg oss på:
Abonnér på
nyhetsbrev:
SARPSBORG
NÆRINGSFORENING

Postboks 412, 1702 Sarpsborg
post@sarpsborgnf.no
Telefon: 975 21 979

Powered by leonberg.no
Abonnér på nyhetsbrev: